[Ltb-users] Help Setting up SSP

Clément OUDOT clem.oudot at gmail.com
Fri Dec 9 10:39:24 CET 2016


2016-12-09 0:07 GMT+01:00 Lee Phillips <hitmandreams04 at gmail.com>:
> Thanks for baring with me...looks like I set a log file without remembering
> it. That has been resolved but still isn't sending the email/text. Turned
> debugging on and get this:
>
> CLIENT -> SERVER: EHLO 192.168.1.172
> CLIENT -> SERVER: STARTTLS
> CLIENT -> SERVER: EHLO 192.168.1.172
> CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN
> CLIENT -> SERVER: dXRpbGl0eUBzdWxsaXZhbmdyb3VwLmNvbQ==
> CLIENT -> SERVER: U3dpc3NBcm15S25pZmUh
> CLIENT -> SERVER: MAIL FROM:<sms at company.com>
> CLIENT -> SERVER: RCPT TO:<test at company.com>
> CLIENT -> SERVER: DATA
> CLIENT -> SERVER: Date: Thu, 8 Dec 2016 17:47:22 -0500
> CLIENT -> SERVER: To: test at company.com
> CLIENT -> SERVER: From: Self Service Password <sms at company.com>
> CLIENT -> SERVER: Reply-To: Self Service Password <sms at company.com>
> CLIENT -> SERVER: Subject: Provider code
> CLIENT -> SERVER: Message-ID:
> <4ae994389e42e167ef38b46ae5604f9e at 192.168.1.172>
> CLIENT -> SERVER: X-Priority: 3
> CLIENT -> SERVER: X-Mailer: PHPMailer 5.2.16
> (https://github.com/PHPMailer/PHPMailer)
> CLIENT -> SERVER: MIME-Version: 1.0
> CLIENT -> SERVER: Content-Type: text/plain; charset=utf-8
> CLIENT -> SERVER:
> CLIENT -> SERVER: Your password reset token is: 123456
> CLIENT -> SERVER:
> CLIENT -> SERVER: .
> CLIENT -> SERVER: QUIT
>
> From the looks of it, it is trying to use the localhost IP of the SSP server
> and not the SMTP address used in the $mail_smtp_host variable in
> config.inc.php. Which would explain why the email never goes out.


Maybe you miss some mail configuration, check all mail parameters:
http://ltb-project.org/wiki/documentation/self-service-password/latest/config_mail#phpmailer

See also: https://github.com/PHPMailer/PHPMailer


Clément.


More information about the ltb-users mailing list