[Ltb-users] Active Directory 2008 R2 configuration

wrynux wrynux at gmail.com
Tue Jun 19 11:10:56 CEST 2012


Hi,

I'm configuring SSP with an Active Directory 2008 R2 but during the
registration step, the "Your answer has not been registered" warning
message was displayed.

---------------
config.inc.php
---------------
$ldap_url = "ldaps://xxxxxxxxxxxxxx";
$ldap_binddn = "Administrator at xxxxxxx.xxxxxxxx";
$ldap_bindpw = "xxxxxxxxx";
$ldap_base = "cn=Users,dc=xxxxx$ad_mode = true;xx,dc=xxxxxxxxl";
$ldap_filter =
"(&(objectClass=user)(sAMAccountName={login})(!(userAccountControl:1.2.840.113556.1.4.803:=2)))";
$ad_mode = true;
$ad_options['force_unlock'] = true;
$ad_options['force_pwd_change'] = true;
$samba_mode = false;
$shadow_options['update_shadowLastChange'] = false;
$hash = "clear";
$pwd_min_length = 0;
$pwd_max_length = 0;
$pwd_min_lower = 0;
$pwd_min_upper = 0;
$pwd_min_digit = 0;
$pwd_min_special = 0;
$pwd_special_chars = "^a-zA-Z0-9";
$pwd_no_reuse = true;
$pwd_complexity = 0;
$pwd_show_policy = "never";
$who_change_password = "manager";
$use_questions = true;
$answer_objectClass = "extensibleObject";
$answer_attribute = "info";
$use_tokens = true;
$crypt_tokens = true;
$token_lifetime = "3600";
$mail_attribute = "mail";
$mail_from = "xxx at xxxxx.xxxxx";
$notify_on_change = true;
$show_help = true;
$lang ="en";
$logo = "style/ltb-logo.png";
$debug = true;
$keyphrase = "secret";
$reset_request_log = "/var/log/self-service-password";
$use_recaptcha = false;
$recaptcha_publickey = "";
$recaptcha_privatekey = "";
$recaptcha_theme = "white";

--------------
ldap.conf
--------------

The Administrator account was succesfully logged and the 636 port is open
on the AD server.

Do you have ideas about this?
Thanks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ltb-project.org/pipermail/ltb-users/attachments/20120619/b1d7fe3b/attachment.htm>


More information about the ltb-users mailing list